

HIV Medication Access Workgroup Mtg #4 October 25, 9:20am to 12:00pm

\* The Zoom meeting link is

https://ofm-wa-gov.zoom.us/j/82798515979?pwd=TzZKcEoxazZ4R2sycVpuVkNJcWFOdz09

Meeting ID: 827 9851 5979 Passcode: 173957

\* Please review documents and links listed here and in the September 2 email from Tracey Carlos at tracey.carlos@lgbtq.wa.gov\*

\* Please be logged on and ready to go at 9:20am; this is 10 minutes before we will begin.\*

**PURPOSE OF THE MEETING:** Hear an update on October 12 Town Hall; Review content of draft report and your commentary; Preparation for LGBTQ Commission recommendations to Legislature.

PLEASE REVIEW AND BE READY TO DISCUSS (available at <a href="https://lgbtq.wa.gov/advocacy/community-work/hiv-medication-access-workgroup">https://lgbtq.wa.gov/advocacy/community-work/hiv-medication-access-workgroup</a>):

- 1. Update to draft Report to Legislature
- 2. Supporting documents, including: Summaries of Town Halls, Operating Guidelines for Workgroup Meetings; End AIDS Washington Report; Facts, Issues and Conundrums

TIME <sup>1</sup>	ACTIVITY
-00:10	SETTLE IN
10 min	Please log on so we can greet you and get started right on time.
<b>9:30</b> <i>10 min</i>	WELCOME, HOUSEKEEPING, WHO WE ARE – Manny Santiago and Tracey Carlos  • Welcome
	Housekeeping: What is required of this Washington State meeting
<b>9:40</b> 20 min	WHAT WE'VE LEARNED; TOWN HALL; BUDGET PROVISO – Manny Santiago with Renee McCoy
	<ul> <li>Review of the parameters of budget proviso and LGBTQ Commission responsibilities to this Workgroup, stakeholders and Legislature</li> <li>Manny's review of what we've learned</li> </ul>
	Renee's review of Town Hall input
10:00	AGENDA AND DRAFT REPORT REVIEW – Manny Santiago with Martha Bean
15min	<ul> <li>Walk through today's agenda and how each part will be accomplished</li> <li>Overview of content of Draft Report</li> </ul>
10:15	DISCUSSION [breaks will taken as needed]
90 min	What would you like the LGBTQ Commission to keep 'top-most' as they make recommendations to the Legislature
11:45	WRAP UP – Leadership/Facilitation Team
10 min	• Key points and 'take home' messages from discussion. Next steps and commitments.
11:55 5 min	CLOSE – Manny Santiago

<sup>&</sup>lt;sup>1</sup> Time; duration

1