

## HIV Medicine Access Workgroup Mtg #1 August 23, 9:20am to 2:30pm

- \* The Zoom meeting link will be sent to you in an email from Omar Santana on Friday August 20.\*
- \* Please review and become familiar with documents and links listed in the email that included this agenda.\*
- \* Please be logged on and ready to go at 9:20am; this is 10 minutes before we will begin.\*

**PURPOSE OF THE MEETING:** Orient everyone to the work ahead; learn about and share information on people and issues; review and confirm schedules, norms for working together and expected products.

**ABOUT \*YOUR\* PARTICIPATION:** Please be ready to share your one-minute response to this scenario: Imagine it is late October, and the close of this four-month process. You are considering what transpired. You're thinking: 'That was pretty successful effort, all things considered.'

- 1. What was the key thing you saw accomplished?
- 2. What was \*your\* contribution to the success of the effort?

TIME <sup>1</sup>	ACTIVITY
-00:10	SETTLE IN
10 min	Please log in, think about the how you will answer the questions above, and settle in.
9:30	WELCOME AND CHARGE – Manny Santiago and Omar Santana
10 min	Charge for the HIV Medicine Access Workgroup: What, How and Why
	Housekeeping: what it means that this is a Washington State process
9:40	WHO WE ARE -All
60 min	Introductions; look ahead to a success process.
10:40	ORIENTATION – Martha Bean
15 min	<ul> <li>Walk through today's agenda and how each segment will be accomplished; roles</li> <li>Review <i>How We Operate</i> document and a suggested <i>blueprint</i> for how input from the Workgroup can be organized and transmitted.</li> </ul>
10:55	BREAK
15 min	
11:10	FACTS, ISSUES, CONUNDRUMS
60 min	Overview; background [30 min] – Manny Santiago
	Q & A [30 min] – All, facilitated by Martha Bean et al

<sup>&</sup>lt;sup>1</sup> Time; duration

TIME <sup>1</sup>	ACTIVITY
12:10	LUNCH
30 min	Please use this time to connect with others in your organization to discuss your responses to and ideas for refining information presented thus.
12:40	DISCUSSION – All, facilitated by Martha Bean et al
2 sessions of ~35 min each	There will be three breakout rooms, each focused on a separate topic. The rooms will close after 20 minutes, followed by full group discussion. We will repeat the process after 35 minutes; each participant can be a part of two discussions. As of this writing, we anticipate these topics:
	<ul> <li>Breakout Room 1- Facts and Info: Are there other facts, issues and conundrums we should all have in order to have a common understanding as we do this work? Why? How and where might we acquire this information? If we are unable to get the information, are there alternatives?</li> <li>Breakout Room 2 – The Product of the Workgroup: What do you think of the blueprint for the final product for this Workgroup presented earlier in this meeting? Do you have improvements/refinements to suggest?</li> <li>Breakout Room 3 – Town Halls: How best can we reach a broader community through Town Halls? What is the role of each Workgroup participant in the Town Halls?</li> </ul>
1:50 10 min	BREAK
2:00	WRAP UP – Manny Santiago w/ Martha Bean
25 min	Key points and 'take home' messages from discussion. Next steps and commitments.
2:25 5 min	CLOSE